Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης μεταφοράς παράτυπων μεταναστών, όπου συνελήφθησαν ακόμη 2 αλλοδαποί
Συνελήφθησαν προχθές (22-05-2023) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων -3- αλλοδαποί, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.
Πρόκειται για 31χρονο, 35χρονο και 22χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, πλαστογραφία, απείθεια και ψευδή κατάθεση.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αλλοδαποί επέβαιναν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος και συνελήφθησαν, αφού πρώτα επιχείρησαν να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο.
Όπως προέκυψε, ο 35χρονος και ο 31χρονος μετέφεραν με το παραπάνω αυτοκίνητο τον 22χρονο, ο οποίος στερείται των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδο και παραμονή του στη χώρα.
Διαβάστε περισσότερα στο IPreveza.gr