Έπειτα από την απόφαση 2345/2020 της ΕΣΚΑΒΔΕ και την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων,  ολοκληρώθηκαν και τυπικα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για την αγ. περίοδο 2019-2020.
Μας στεναχωρεί ιδιαιτέρως η κατάσταση που βιώνει η παγκόσμια κοινωνία αλλά και στην περίπτωση μας , η αναγκαστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ωστόσο συμφωνούμε με την απόφαση της ένωσης μας καθώς η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό και έχει πάντοτε προτεραιότητα.
Παρά το γεγονός πως η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε με αυτό τον τρόπο, οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε μια αξιολόγηση της καθώς και να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν το σύλλογό μας.
Στα αγωνιστικά , η ομάδα ανδρών μας κατάφερε πριν την αναγκαστική διακοπή των πρωταθλημάτων, να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Νότιο όμιλο της Β΄κατηγορίας ΕΣΚΑΒΔΕ και να κερδίσει τη συμμετοχή της στη διαδικασία των playoff ανόδου με πλεονέκτημα και μάλιστα για 2η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά.
Αρχικά λοιπόν , η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας ανδρών για τις προσπάθειές τους που είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία του σωματείου μας στα πρωταθλήματα ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Στο φετινό μας ταξίδι είχαμε αρκετούς υποστηρικτές και φίλους που βοήθησαν ώστε ο Σύλλογος μας να έχει ομαλή λειτουργία και να πραγματοποιήσει επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.
Αρχικά το σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει  τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις για να υποστηρίξουν τους προπονητές και τους αθλητές μας .
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, επέλεξαν να στηρίξουν το Σύλλογό μας και να είναι συνοδοιπόροι μας στο φετινό μας ταξίδι ενώ η βοήθεια τους είναι αναγκαία και σημαντική για εμάς ώστε να μπορέσουμε να καλλιεργήσουμε το άθλημα που αγαπάμε.
Δείτε περισσότερα στο aktiosapollon.wordpress.com