Ανακοίνωση έναρξης Ακαδημίας και Τμημάτων Υποδομής Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ

Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης  ΝΙΚΟΠΟΛΗ  Πρέβεζας πιστός στο ραντεβού του εδώ και 38 χρόνια σας ενημερώνει ότι η ακαδημία Μπάσκετ για το έτος 2019-2020 θα λειτουργήσει από τις 01 Σεπτεμβρίου 2019 και οι αιτήσεις εγγραφής θα είναι διαθέσιμες καθημερινά 18:00-21:00 στο χώρο  του γυμναστηρίου του 1ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας. Το πέρας των προπονήσεων τόσο των ακαδημιών όσο και των τμημάτων υποδομής τίθεται η 15/06/2020.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Όντας ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της Βορειοδυτικής Ελλάδας, ο Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας ανέκαθεν φρόντιζε να δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη νέων ταλέντων με στόχο να στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα και με τις καλύτερες προϋποθέσεις να αναδείξουν το ταλέντο τους, να μάθουν και να αγαπήσουν το κορυφαίο ελληνικό άθλημα. Το όραμα μας είναι ο Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ να αποτελεί διαχρονικά τον αθλητικό πνεύμονα της πόλης μας.

Κυριότερη επιδίωξη μας είναι να γίνουν τα παιδιά του Συλλόγου μας καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τον αθλητισμό. Θεωρούμε πως ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ είναι ένα από τα καλύτερα μέσα διαπαιδαγώγησης και αυτό ακριβώς θέλουμε να αναδείξουμε. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε στα παιδιά αξίες και αρχές όπως η ευγενής άμιλλα, ο σεβασμός και η ομαδικότητα που θα αποτελέσουν εφόδια, όχι μόνο στην πορεία τους στο μπάσκετ, αλλά και γενικότερα στη ζωή τους. Μέσα από αυτή την διαδικασία, θέλουμε να δούμε τα παιδιά να κάνουν νέους φίλους και πρωτίστως να χαίρονται και να περνάνε καλά.

Στην νέα μας προσπάθεια σας περιμένουμε όλους δίπλα μας.

Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα:

• Θεόφιλος Λιόντος 6945595777 για τα αγόρια.
  • Σπύρος Πολίτης 6944910671 για τα αγόρια.
  • Κώστας Αντύπας 6937294214 για τα κορίτσια.
  • Παναγιώτης Ζήκας 6947565787 υπεύθυνος Ακαδημίας