Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία του Α.Ο Αγίου Πέτρου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Χειρουργείο! Αυτό συνέβη στο χτεσινό παιχνίδι της ομάδας μας που διεξήχθη στην έδρα μας με αντίπαλο τη Νικόπολη.

Απόλυτος πρωταγωνιστής και κυρίαρχος της έκβασης ο (πρώην) διαιτητής κος Ρούσσος Ν. Από τα πρώτα λεπτά φάνηκαν οι διαθέσεις του απέναντι στην ομάδα μας, αφού σε οποιοδήποτε άγγιγμα στον αντίπαλο σφύριζε με ευκολία σε αντίθεση με εμάς .Αποκορύφωμα της τραγικής ειρωνικής διαιτησίας του η κόκκινη κάρτα-εφεύρεση σε παίκτη της ομάδας μας, με την πρόφαση ότι πήγε να τον φτύσει.

Λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχε διάλογο με φίλαθλο της ομάδας ευρισκόμενο έξω από την περίφραξη του γηπέδου, τον οποίο απείλησε και εξύβρισε.

Το αποτέλεσμα αυτού του διαλόγου ήταν να δημιουργηθούν επεισόδια μετά τη λήξη του παιχνιδιού, τα οποία καταδικάζουμε απερίφραστα! Ο ηθικός αυτουργός όμως είναι ο άνθρωπος που ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε αυτά. Όταν λοιπόν ούτε ένας, μα ούτε ένας από τους διαιτητές ή επόπτες που ορίζονται στα παιχνίδια δεν τιμωρείται, με την πρόφαση έλλειψης διαιτητών, αυτά τα φαινόμενα επαναλαμβάνονται. Συνεπώς παρόλο που επενδύεις χρόνο, χρήματα και πάθος για το υγιές ποδόσφαιρο ή τα αποδέχεσαι ή δε συμμετέχεις στο πρωτάθλημα.

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω διαιτητή και εννοείται πως εάν οριστεί ξανά σε αγώνα μας η ομάδα μας δε θα κατέβει να παίξει και σε περίπτωση βαθμολογικής τιμωρίας μας το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα είναι υπαρκτό. Όσον αφορά την ομάδα της Νικόπολης τους συγχαίρουμε θερμά για τη νίκη τους αλλά το νεαρό της ηλικίας δε λειτουργεί σαν άλλοθι για να προκαλεί και να βρίζει κάποιος τους αντιπάλους του καλυπτόμενος πίσω από αυτό.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού βέβαια ο Πρεβεζάνος επόπτης καθόταν στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και συνομιλούσε με παίκτες της.

Τελικά όλα τυχαία είναι στο ποδόσφαιρο και στη ζωή;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ