Οι ανακοινώσεις της ομάδας:
- Ο Π.Α.Σ Σφακιωτών ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Λάζαρη Θωμά.
Ο Θωμάς μεγαλωμένος στην Αθήνα αλλά με καταγωγή από τα χωριά μας, είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αθλητική Ψυχολογία στα Τρίκαλα, καθώς και κάτοχος του Διπλώματος UEFA B.
Είναι προπονητής σε αγωνιστικά και μη τμήματα επί 8 χρόνια στις ακαδημίες του Τηλυκράτη Λευκάδας με συνεχείς παρουσίες σε προημιτελικούς, ημιτελικούς και πρωταθλήματα ενώ την περίοδο 2022-23 στην πρώτη του απόπειρα να αναλάβει ανδρική ομάδα, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και την άνοδο με την ομάδα μας!
Στα μισά της προηγούμενης σεζόν, όταν του ζητήθηκε να αναλάβει την ομάδα μας, ανταποκρίθηκε και γύρισε για να βοηθήσει σε μια δύσκολη χρονιά.
Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και καλή αγωνιστική χρονιά! Ευχόμαστε η ιστορία να επαναληφθεί και τη σεζόν 2024-25!
- Ο Π.Α.Σ Σφακιωτών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Χαλκιόπουλο (Γκούμας) στη θέση του βοηθού προπονητή αλλά και στη συμπλήρωση του ρόστερ.
Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ο Παναγιώτης, γνωστός σε όλους, ηγετική φυσιογνωμία στον ΕΠΣ Λευκάδας – Πρέβεζας, με συνεχή αγωνιστική και μη παρουσία στα γήπεδα για σχεδόν τριάντα χρόνια έρχεται να στελεχώσει την ομάδα στο πλευρό του έμπειρου προπονητή μας Θωμά Λάζαρη, αλλά να προσφέρει και τις υπηρεσίες του ως έμπειρος παίκτης στη θέση που αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια!
Οι γνώσεις του θα ενισχύσουν την επίδοση των παιδιών, την ψυχολογία τους στα αποδυτήρια και την απόδοσή τους στο τερέν!
Παναγιώτη καλώς ήρθες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες!