Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Άρτας: 

Νίκη και στο φιλικό στα Ιωάννινα με τη θύελλα Κατσικά για την ομάδα μας, με το “αγαπημένο” όπως δείχνει και το σημερινό σκορ 1-3 !

Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της αποστολής και έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Τα τέρματα πέτυχαν στο 6΄ ο Σκανδάλης με σουτ βολέ, στο 22΄ ο Αλέξανδρος Παπακίτσος διπλασίασε ενώ στο 47΄ μείωσαν οι γηπεδούχοι σε 1-2, στο 85΄ μετά από ωραία πάσα ασίστ του Καραγιαννίδη ο Φώτης Ροβίνας έγραψε το τελικό 1-3.

Αύριο το σήμερα στις 18:00 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε ένα ακόμη φιλικό την ομάδα της Δόξας Άρτας στο Δημοτικό γήπεδο Γ. Γιολδάσης (ΚΤΕΛ). Τη τετάρτη 2/9 με τον ΠΑΣ Πρέβεζα στο Δημοτικό Στάδιο η εναλλακτικά στο γήπεδο Κωστακιών, ενώ την μεθ επόμενη Κυριακή 13/9 έχει προγραμματισθεί ένα ακόμη δυνατό φιλικό με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας.

Θα πρέπει επίσης με την ευκαιρία να στείλουμε τις θερμές ευχές μας στον εορτάζοντα σήμερα Αλέξανδρο Παπακίτσο, όπως επίσης και τα θερμά μας συγχαρητήρια σε ενα αγαπητό παιδί της ομάδας μας, τον Γιάννη Θεοδώρου, που θα συνεχίσει με τις σπουδές του στην ανώτερη εκπαίδευση μιας και εισήχθη στο πανεπιστήμιο Θράκης (τμήμα ηλεκ/γων μηχανικών κ μηχανικών υπολογιστών)