Άκαρπες οι συζητήσεις σήμερα Δευτέρα 29/7 και ώρα 20:00  στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Σ.Κ Νικόπολη που πραγματοποιήθηκε  σε χώρο του Ξενοδοχείου Margarona Royal µε θέµα: Αρχαιρεσίες Συλλόγου και εκλογή Νέου Δ.Σ της ομάδας.

Στη συνέλευση έδωσαν το παρόν οι γνωστοί άγνωστοι που είναι τόσα χρόνια στο πλευρό της ομάδας, με την απουσία του πρώην προέδρου κ. Καραστάθη να συζητείται έντονα.  Ο τελευταίος πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Μίχος άνοιξε τη συζήτηση λέγοντας ότι παραιτήθηκε μετά από ένα μήνα προεδρίας, προτείνοντας στην θέση του κ. Μυζίκου τον Λάζαρο Καλδάνη, για προπονητή της ανδρικής ομάδας τον κ. Πολίτη και τονίζοντας ότι η ομάδα για να προχωρήσει να πρέπει να θέσει ένα μικρό μπάτζετ στις μεταγραφές.

Μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή και επιτακτική ανάγκη η ομάδα να αποκτήσει νέο Δ.Σ αφού η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα είναι η 9η Αυγούστου, στην οποία δήλωση θα πρέπει να επισυνάπτεται και η τρέχουσα κατάσταση του διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Πολίτης δήλωσε πως η νέα αντρική ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από παιδιά του εφηβικού και του παιδικού με 3-4 μεγάλους που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, με το μόνο σίγουρο όνομα που ακούστηκε να είναι αυτό του Σπύρου Πιστιόλα, που προσφέρθηκε να βοηθήσει την ομάδα αφιλοκερδώς.

Στο τραπέζι τέθηκε το θέμα των ακαδημιών και το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης χώρου, ενώ ακούστηκε ότι το νέο Δ.Σ θα προτείνει τα έξοδα των ταξιδιών των ακαδημιών να τα επιβαρύνεται η ομάδα.

Πολλά συζητήθηκαν και ειπώθηκαν χωρίς όμως να ξεκαθαριστούν ποια είναι τα έσοδα και τα έξοδα της προηγούμενης χρονιάς σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αναλάβει την ομάδα και χωρίς να εκλεγεί φυσικά νέο Δ.Σ.

Επόμενη συνάντηση την Δευτέρα 5/8 στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.