Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας διεξήχθη επιτυχώς το Summer Camp Taekwon-Do του Ευκλέα Πρέβεζας στις 1-7 Ιουλίου, με την άδεια της I.T.F. και με την συμμετοχή 100 αθλητών από πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Μαθητές όλων των ηλικιών και βαθμίδων έκαναν άσκηση σε πολλές πτυχές του Taekwondo, ενώ τους δόθηκε η δυνατότητα να εξασκηθούν και να βελτιωθούν τόσο στο αγωνιστικό μέρος όσο και στο παραδοσιακό που περιλαμβάνει τεχνικές αυτοάμυνας, φιλοσοφία, φόρμες (tul) και βασικές τεχνικές λακτισμάτων.

Ο  Master Σολδάτος Άγγελος με τη χρήση σύγχρονων τρόπο διδασκαλίας και με τις προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους κατάφερε και φέτος να αποσπάσει τα θετικά σχόλια των αθλούμενων, αφού δεν είναι τυχαίο ότι οι συμμετοχές κάθε χρόνο και αυξάνονται.

Σύλλογοι που συμμετείχαν: 1) Ευκλέας Πρέβεζας με εκπαιδευτή τον master Σολδατο Αγγελο 8 Dan 2) Ευκλέας Καναλίου Τσιάπης Νικόλαος 2 Dan 3) Άρτας Λώλης Θεόδωρος 6 dan 4) Φαναρίου Αλεξάνδρου Δημήτρης 4 DAN 5) Λούρου Κατσαούνου Γρηγορία 6 dan 6) Σπάρτης Ραπατσουλέας Λεωνίδας 4 dan 7) Δίστομου, Στείρι, Αντίκειρα, Δαύλεια Ευθυμιάτος Αναστάσιος 5 dan 8) Βόνιτσας Βουλιστιώτης Ιωάννης 6 dan 9)Λευκάδας Καββαδίας Ευστάθιος και 10) Πλαγιάς, Νυδριού Καραγιώργος Ιωάννης 3 dan.

Την Παρασκευή έγινε προπόνηση και επίδειξη στο Λιμάνι και στο Κέντρο της Πρέβεζας, ενώ το Σάββατο το πρωί έγινε εκδρομή και προπόνηση μετά από πρόσκληση του Ευκλέα Φαναρίου στον ποταμό Αχέροντα και στις 18:00 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών στο ξενοδοχείο Κanali Hotel. Η εκδήλωση έκλεισε με το αναμενόμενο πάρτυ στο σημείο συνάντησης του Summer Camp Enzo  caffe στο Κανάλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.