Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

14ες Θερινές Σκακιστικές Εκδηλώσεις – Ελάτε να παίξουμε σκάκι!

Ο Δήμος Πρέβεζας, το Επιμελητήριο Πρέβεζας και η Σκακιστική Ένωση ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας προσκαλούν όλους και όλες που αγαπούν ή θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα του σκακιού να συμμετάσχουν στις 14ες θερινές σκακιστικές εκδηλώσεις.


Η φιλόδοξη προσπάθεια με τον τίτλο «Ελάτε να παίξουμε σκάκι!» έχει καθιερωθεί ως θεσμός που γοητεύει τους λάτρεις του σκακιού τόσο στην πόλη και τον νομό μας όσο και στην ευρύτερη περιφέρεια (Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Άρτα, Λευκάδα, Αιτωλοακαρνανία).

Οι εκδηλώσεις μας έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών που έχουν επιλέξει την πόλη μας για τις διακοπές τους, προβάλλοντας έτσι την πόλη μας και ως τόπο αθλητικής δραστηριότητας.
Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Παρασκευή 11 Αυγούστου: Ελεύθερο σκάκι. Ελάτε με ένα φίλο ή μία φίλη σας να παίξετε σκάκι. Κι αν δεν γνωρίζετε το παιχνίδι, ελάτε να σας εξηγήσουμε τους κανόνες και να παίξετε τις πρώτες παρτίδες σας.

Σάββατο 12 Αυγούστου: Αγώνας επίδειξης (σιμουλτανέ) με τον γκράντμετρ Σπύρο Σκέμπρη. Ο Σκέμπρης, καταγώμενος από την Κέρκυρα, κατέκτησε τον τίτλο του γκράντμετρ το 1993. Ως ένας από τους ισχυρότερους σκακιστές της χώρας μας συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα Ανδρών στις Σκακιστικές Ολυμπιάδες από το 1980 μέχρι το 1993.
Κυριακή 13 Αυγούστου: Αγώνες σύντομου χρόνου (rapid). Ελάτε να διαγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε άλλους σκακιστές και άλλες σκακίστριες σε παρτίδες συνολικού χρόνου είκοσι (20) λεπτών.

Δηλώσεις συμμετοχήςείτε στο email του συλλόγου (se.nikopolh@gmail.com) είτε μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.
Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων: 8μμ
Τόπος εκδηλώσεων: Πλατεία Ανδρούτσου
Σας περιμένουμε όλους και όλες να διασκεδάσουμε για μία ακόμη χρονιά παίζοντας το αγαπημένο μας παιχνίδι!

το Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ