Το Gosports.gr  ήταν ένα προσωπικό μας στοίχημα, μια δύναμη που μας ωθούσε συνεχώς προς αθλητικούς χώρους, μια απερίγραπτη έλξη προς το χώρο του αθλητισμού, οι παροτρύνσεις φίλων μας πως είναι αυτό που λείπει, πως μπορούμε να το υπηρετήσουμε καλά.

Και το πιστέψαμε.. Η αθλητική μας αυτή απόπειρα πριν ένα χρόνο έχει γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια. Τα νούμερα και η επισκεψιμότητα επιβραβεύουν το καθημερινό μας τρέξιμο, τις ατελείωτες ώρες στα γήπεδα δίπλα σε κάθε αθλητικό γεγονός, τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή, τις βροχερές μέρες και το ρεπορτάζ κάτω από άθλιες συνθήκες, τις προσωπικές μας στιγμές που και αυτές έχουμε εξαλείψει….αλλά δεν πειράζει! Η δύναμη του κόσμου, η στήριξη σας και η αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε μας κρατάει ζωντανούς και θα μας κρατάει ζωντανούς για πολλά χρόνια ακόμα.

Δίπλα στον αθλητισμό που και αυτός βομβαρδίζεται καθημερινά από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, γιατί οι αξίες του αθλητισμού είναι αυτές που μας κράτησαν διαχρονικά, γιατί ο αθλητισμός προάγει τον πολιτισμό και ενώνει τους ανθρώπους.

Δίπλα σε όλα τα αθλητικά γεγονότα της Βορειοδυτικής Ελλάδας και όχι μόνο με συνεχή ροή ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο.

Στόχος μας κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι,  να εδραιωνόμαστε στη συνείδηση του αναγνώστη, για την έγκαιρη, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση, μακριά από σκοπιμότητες και φανατισμούς και μέχρι στιγμής το έχουμε καταφέρει και συνεχίζουμε.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε δίπλα μας και μας δίνετε δύναμη καθημερινά, τους διαφημιζόμενους μας και ειλικρινά συγγνώμη αν άθελά μας αδικήσαμε κάποιον.

1 χρόνος και είναι μόνο η αρχή… Συνεχίζουμε δυναμικά με τιμιότητα και αξιοπρέπεια.

Η συντακτική ομάδα του gosports.gr

Βασίλης Κούρκουλας- Αλεξάνδρα Ζιώγα