Χ. Λουκούμης: ” Τελικά το καφενείο που μας αποκαλούσαν, έγινε καφετέρια πολυτελείας “

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού  ανάμεσα στον ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου και τον  ΠΑΣ Πρέβεζα για τον τελικό των play off της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, που έληξε 2-2 σήμερα Σάββατο 12/5 στο γήπεδο Καναλακίου και έδωσε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ Εθνική στον ΠΑΣ Αχέρων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου κ. Χρήστος Λουκούμης.

Ο κ. Λουκούμης δήλωσε τα εξής:«Είμαι πολύ αγχωμένος. Τέλος καλό όλα καλά μετά από αυτό τον μαραθώνιο που κάποιοι αδίκως στην  αρχή του μαραθωνίου μας θεωρούσαν και μας αποκαλούσαν καφενεία του πρωταθλήματος. Τελικά αυτό το καφενείο έγινε καφετέρια πολυτελείας και σε μερικά ματς η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Σήμερα παίζαμε για τα δυο αποτελέσματα και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε αυτό που έγινε. Τέλος καλό όλα καλά, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά όλα, προπονητές, βοηθούς προπονητές, φροντιστές, τους υπόλοιπους της διοίκησης και πάνω απ΄ολα τον κόσμο αυτόν που ήταν εδώ σήμερα και τους χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και του χρόνου και θέλω να ευχαριστήσω και εσάς τους δημοσιογράφους για τη δουλειά που κάνετε όλη την χρονιά».

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.