Χαμός στο Άρης-Απόλλων Πόντου – «Ξύλο» στα αποδυτήρια και σπασμένο πόδι

Ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Πόντου συνεχίζοντας την κούρσα ανόδου, ωστόσο, το παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» είχε ένταση και μπόλικο παρασκήνιο.

Ο ρέφερι Κυρίτσης βρέθηκε στο επίκεντρο για την αποβολή του Γεωργιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 33′ επειδή εκτέλεσε φάουλ πριν σφυρίξει ο διαιτητής. Η αποβολή αυτή έφερε πολλά νεύρα. Ειδικά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έγινε εξαλλος με την απόφαση αυτή, γεγονός που προκάλεσε την αποβολή του από τον πάγκο.

Η ένταση μεταφέρθηκε στη συνέχεια και στα αποδυτήρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ημίχρονο οι Λόπεθ και Σόουζα πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός μέχρι να τους χωρίσουν οι πιο ψύχραιμοι.

Έκρυθρο ήταν το κλίμα και στις εξέδρες. Είναι χαρακτηριστικό πως οπαδός του Άρη επιχείρησε να κάνει «ντου» προς την πλευρά που ήταν οι φίλοι της ομάδας της Καλαμαριάς και την ώρα που πήγαινε να περάσει τα κιγκλιδώματα γλίστρισε και έσπασε το πόδι του.

Πηγή: onsports.gr

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *