Φίντζος, Ζέρης και Νταλιάρδας στην Δόξα Ωρωπού

Στο τιμόνι της Δόξα Ωρωπού θα κάθεται τη νέα αγωνιστική χρονιά 2018-2018 στην Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Βαγγέλης Φίντζος. Ο έμπειρος προπονητής που έχει περάσει από Κεραυνό Θεσπρωτικού και ΠΑΣ Πρέβεζα, ενώ πέρυσι ανήκε στην τεχνική ηγεσία του Αμβρακικού Βόνιτσας τα βρήκε σε όλα με το Δ.Σ της ομάδας του Ωρωπού.

Μάλιστα σήμερα η ομάδα πραγματοποίησε το πρώτο φιλικό «τέστ» προετοιμασίας εν’ όψει των υποχρεώσεων της για την Α ΕΠΣ Π-Λ με τον Κεραυνό θεσπρωτικού, με το ματς να τελειώνει ισόπαλο 1-1 με γκολ των Μπόμπορη και Ναστούλη. Στη σύνθεση της ομάδας του Ωρωπού για το σημερινό φιλικό και τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο 27 χρονος χαφ Φώντας Ζέρης που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Πρέβεζα, ενώ έχει περάσει και από Α.Ε Πρέβεζας και ο 29χρονος δεξί χαφ Χήστος Νταλιάρδας που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α.Ε Πρέβεζας, ενώ έχει παίξει και σε ΑΕΚ Αρχαγγέλου, Α.Ο. Αγίου Θωμά, Α.Ο. Καρυάς και Α.Ο. Παλαίρου, είναι τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.