Καλωσορίζουμε, στην ομάδα της ΠΡΕΒΕΖΑΣ τους αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κώστα Δημητρακόπουλο ( Φλώρινα )- ( 2ος  στο Πανελλήνιο Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α )  , Νίκο Δούη (Φλώρινα) – ( 2ος  στο Πανελλήνιο Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α ), Παναγιώτη Στεργιόπουλο (Φλώρινα ) , Γιάννη Διγενάκη (Ελεύθερος) και Δημοσθένη Ρέμπελο (Ελεύθερος ) . Οι παραπάνω αθλητές θα αποτελούν  το βασικό κορμό της ομάδας μας για τη αγωνιστική περίοδο 2018- 2019 , στο πρωτάθλημα Ε.Φ.Ο.Ε.Π.Α ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

Η εγγραφή του αθλητικού μας σωματείου στην Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης δίνει πλέον το δικαίωμα σε όλους τους μικρούς αθλητές της ομάδας μας να συμμετέχουν σε όλες τις πανελλήνιες διοργανώσεις μικρών ηλικιών . ( ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ )

Το Δ/Σ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους χορηγούς που στηρίζουν τη προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο. ΘΈΛΕΙ να ευχαριστήσει επίσης τα Μ.Μ.Ε που μεταδίδουν συνεχώς τα νέα της ομάδας μας και γενικώς που βοηθάνε στη διάδοση του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης . Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Πρέβεζας , τη διευθύντρια του Ά γυμνασίου Πρέβεζας και τη σχολική επιτροπή για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν . Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα για τη καθοριστική συμβολή του , για την εγγραφή του συλλόγου στους χάρτες της Πανελλήνιας Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης .

Στόχος για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 η άνοδος στη Β΄ Εθνική!!

Οι νέες εγγραφές θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο

( ΤΗΛ ΕΠΟΙΚ/ΝΙΑΣ _ 6942990574 ΜΠΕΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ )

Ευχαριστούμε πολύ και καλό καλοκαίρι !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.