Υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Αλεξανδρή ολοκληρώθηκε η 4η ημέρα του 7ου Preveza 3on3 (236 φώτο)

Με την παρουσία του προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή ολοκληρώθηκε η 4η ημέρα του 7ου Preveza 3on3 Basketball, που διοργανώνει ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη» υπό τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της  Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πρέβεζας, με τον κόσμο να αυξάνεται καθημερινά και να χειροκροτεί τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τιμήθηκε μάλιστα κατά τη διάρκεια του τουρνουά από τον αρχηγό του Σ.Κ Νικόπολη Μιχάλη Παπαμιχαήλ.

Αύριο το παρών στο τουρνουά θα δώσουν ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και παίχτης του Ολυμπιακού Γιώργος Μπόγρης αλλά και οι διαιτητές Χριστοδούλου, Παναγιώτου και Μητσόπουλος.

Οι τελικοί όλων των κατηγοριών θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Ιουλίου, ενώ την ίδια ημέρα το πρωί στα πλαίσια του τουρνουά  ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου (Π.Ε. Πρέβεζας) και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνει στην Πρέβεζα Ημερίδα με θέμα “Αθλητικός Τουρισμός στην Πρέβεζα: Ευκαιρία και Προοπτικές”.

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την 4η ημέρα

 

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.