Τόσο κοστίζει η δήλωση συμμετοχής στη Football League…

Το διοικητικό συμβούλιο των ΠΑΕ της Β’ Εθνικής είχε… θεματάκια και ήταν άκρως κομβικό, καθότι συγκροτήθηκε η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα.

Σημαντικό θέμα συζήτησης που έπεσε στο τραπέζι ήταν το κόστος για την δήλωση συμμετοχής και το ποσό που ορίστηκε είναι τα 5.000 ευρώ για κάθε ομάδα. Η προθεσμία για τις δηλώσεις εκπνέει στις 10 Αυγούστου και όποια ομάδα δεν καταφέρει να τηρήσει το εν λόγω χρονικό όριο θα καθυστερήσει ακόμα περαιτέρω την διεξαγωγή του ερχόμενου «μαραθωνίου».

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέο Δ.Σ. με θέμα συζήτησης τα ασφάλιστρα και μέχρι τις 22/8 καλούνται οι ομάδες να γνωστοποιήσουν τον τρόπο που θα ασφαλίζουν τους ποδοσφαιριστές τους (ΙΚΑ ή ιδιωτική ασφάλεια).

Επιπλέον, ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος, ζητά ακρόαση-συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ώστε να διευθετηθεί το θέμα με τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ.

Πηγή: MatchNews

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.