Τρένο στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος ο Απόλλων Πάργας

Ο Απόλλων Πάργας επικράτησε άνετα σήμερα Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Θωμά του ΑΟ ΡΙΑ με σκορ 10-0 για την 25η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Η ομάδα του Μουστάκα έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά το δεύτερο γύρο και σήμερα ήταν το 9ο συνεχόμενο παιχνίδι της που δεν έχει δεχτεί γκολ.
Τα γκολ για τον Απόλλων Πάργας πέτυχαν οι Μηλιώνης (3), Παππάς (3), Βέκιος (2), Γκολάκος (2). Ο Απόλλων Πάργας βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στην έδρα του τον Θρίαμβο Λούρου.

Διαιτητής: Αναγνωστάκης Παύλος
Βοηθοί: Παναγιωτόπουλος Κ. – Παπάζογλου Ε.

ΑΟ ΡΙΑ(Κωστής): ΤΣΙΟΚΟΣ, ΝΑΣΗ(58’ ΣΥΓΚΟΥΝΑΣ), ΧΗΤΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ Λ., ΟΡΦΑΝΟΣ(46’ ΜΕΞΗΣ), ΚΑΣΕΛΟΥΡΗΣ(60’ ΣΟΡΟΝΤΙΛΑΣ), ΒΕΖΑΤΙ, ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ, SHTEMBARI, ΚΩΣΤΗΣ Π., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Μουστάκας): ΣΚΑΡΠΟΣ(46’ ΖΕΡΗΣ), ΜΑΡΚΟ, GOGA, TOPE, ΠΑΠΠΑΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ, ΒΑΣΙΟΣ(46’ ΜΠΕΛΛΟΣ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ(46’ ΚΑΖΙΡΟΓΛΟΥ), ΒΕΚΙΟΣ, KALAJ, ΝΤΙΣΙΟΣ.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.