Τεράστια η ανταπόκριση για το «Basket Αγάπης» στο Ρέθυμνο (vid)

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των φιλάθλων του Ρεθύμνου Cretan Kings στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση τροφίμων στο πλαίσιο της ενέργειας «Basket Αγάπης» της Stoximan.gr Basket League.

Όλοι μαζί, εσείς οι φίλαθλοι και ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan, προσέφεραν πλήθος τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν στα συσσίτια Μικρή Παναγία – Παιδική Εστία «Κυρία των Αγγέλων», Αγίου Κωνσταντίνου, «Χριστιανική Γωνιά» των 4ων Μαρτύρων, Αγίου Βασιλείου της Μητρόπολης Λάμπης & Σφακίων και στο Γηροκομείο Ρεθύμνου.

Ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Κονδύλης, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings κ. Κωστής Ζομπανάκης και ο κ. Γιώργος Πατρίκιος της STOIXIMAN.GR με τον νεαρό αθλητή της κρητικής ομάδας Γρηγόρη Λαγουδάκη

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο αθλητής Γρηγόρης Λαγουδάκης της εφηβικής ομάδας του Ρεθύμνου και οι αθλητές Άγγελος Δραγάτης (Ρέθυμνο Cretan Kings) και Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας) συμμετείχαν σε διαγωνισμό σουτ με στόχο τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού! Ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan προσέφερε 1000€, κάθε εύστοχη βολή αντιστοιχούσε σε 500€, ενώ κάθε εύστοχου σουτ από το κέντρο του γηπέδου διπλασίαζε το τελικό ποσό! Ο Γρηγόρης Λαγουδάκης ευστόχησε σε δύο βολές, ενώ οι Νίκος Γκίκας και Άγγελος Δραγάτης δεν τα κατάφεραν από το κέντρο του γηπέδου. Το τελικό ποσό που συγκετρώθηκε ήταν 2.000€, το οποίο θα διατεθεί στην αγορά υλικών για τις ανάγκες της Παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

«Είναι μεγάλη τιμή για το Ρέθυμνο Cretan Kings να γίνεται αρωγός τέτοιων πρωτοβουλιών. Η ομάδα μας αλλά και γενικότερα η πόλη μας “αγκαλιάζουν” κάθε φορά την περιοδεία αλληλεγγύης “Basket Αγάπης” και το απέδειξαν ξανά το Σάββατο, όπου εκατοντάδες Ρεθυμνιώτες κινητοποιήθηκαν για να προσφέρουν ό,τι μπορούσαν για τους συνανθρώπους τους. Αυτή η ανταπόκριση μας δίνει απεριόριστη ικανοποίηση και ευχαρίστηση.

Διακρίνονται από αριστερά: Ο κ. Γιώργος Πατρίκιος της STOIXIMAN.GR, ο κ. Χρήστος Μήλας, πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, ο κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings και ταμίας του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, ο κ. Κωστής Ζομπανάκης, μεγαλομέτοχος της κρητικής ομάδας και ο κ. Γιώργος Κονδύλης, γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ

Το μπάσκετ είναι πρώτα από όλα προσφορά στην κοινωνία και δεν θα σταματήσουμε καμία στιγμή να το αποδεικνύουμε. Άλλωστε και εμείς από τη μεριά μας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας άθλημα με την προσφορά στους συνανθρώπους μας, με μεγαλύτερη απόδειξη την κοινωνική μας δράση “Cretan Kings Assist”» δήλωσε ο πρόεδρος του Ρεθύμνου Cretan Kings, Ηρακλής Μανουκαράκης, με την ολοκλήρωση της ενέργειας Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan.gr Basket League.

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.