Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 η ομάδα Πας Πρέβεζα στο Δημοτικό γήπεδο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα».

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γεώργιος Μπόκιας, μέλη από το Δ.Σ., ο προπονητής κ. Άγγελος Μπέκας, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου για θέματα επικοινωνίας κ.Περικλής Βασιλάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας για θέματα αθλητισμού κ. Γεράσιμος Ντίτσος.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο πάτερ Γεώργιος.

Μετά τον αγιασμό τον λόγο είχαν ο Πρόεδρος του Πας Πρέβεζα κ. Γεώργιος Μπόκιας, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου για θέματα επικοινωνίας κ. Περικλής Βασιλάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας για θέματα αθλητισμού Γεράσιμος Ντίτσος, ενώ μετά το πέρας των ομιλιών η ομάδα του Πας Πρέβεζα συνέχισε την προπόνηση της.

 

 

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.