Τα νέα από τον Α.Ο Βόνιτσας

Η ομάδα του Νεκτάριου Βαβέτση αν και έχει μπει με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2017-2018  της Α ΕΣΚΑΒΔΕ(Α Όμιλος), αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμού.

Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα της Βόνιτσας ο τραυματισμός του νέου αποκτήματος της ομάδας Παναγιώτη Τσατάλα , ο οποίος έπαιξε μόνο 12 λεπτά στο  παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής αφού τραυματίστηκε, 2 κατάγματα στο δεξί χέρι και στα πλευρά, και αναμένεται να απέχει από την αγωνιστική δράση για πολύ καιρό. Σήμερα μετά τις προγραμματισμένες εξετάσεις οι γιατροί αποφάνθηκαν πως θα είναι έτοιμος να επιστρέψει με τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα το Γενάρη.

Η αποστολή της Βόνιτσας έχει τραυματία και τον Βαλάντη Γάκη που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί την 5η αγωνιστική.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι η φυσική κατάσταση, ώστε η ομάδα να καλύψει τα κενά της προετοιμασίας και να οργανώσουν το πλάνο τους χωρίς τον Τσατάλα και να συνεχίσει επίσης και την επανένταξη ο Γάκης.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.