Τέσσερις παρατάσεις ως παίκτης και έξι ως προπονητής ο Νίκος Δουβίτσας

Αγώνες τεσσάρων παρατάσεων, έχουμε δει. Όχι πολλούς, αρκετούς όμως για να θεωρήσουμε πως δεν πρόκειται για κάτι μοναδικό, ανάλογο με αυτό που έζησαν όσοι παρακολούθησαν το μεσημέρι της Κυριακής την αναμέτρηση ανάμεσα στην Νίκη Λευκάδας και την Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 17η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Ο Νίκος Δουβίτσας, πάντως, θα έχει να λέει στα παιδιά και τα εγγόνια του πως έζησε κάτι μοναδικό, καθώς αγωνίστηκε στο ματς Δόξα Λευκάδας – ΟΦΗ (31 Οκτωβρίου 2010), το οποίο κρίθηκε μετά από τέσσερις παρατάσεις υπέρ της ομάδας της Κρήτης με το χορταστικό 113-119.

Επτάμιση χρόνια μετά, ο Δουβίτσας καθοδήγησε την Νίκη Λευκάδας στην αναμέτρηση με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου και έζησε από πρώτο χέρι κάτι που δεν είχαμε δει να συμβαίνει ποτέ στην Ελλάδα. Ματς 70 λεπτών και έξι παρατάσεων, με τις παίκτριες της γηπεδούχου να επικρατούν στις λεπτομέρειες (109-106).

Πηγή: sport24.gr

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.