Σ.Κ.Νικόπολη vs Α.Σ. Ιωνικός Ιωνίας την Κυριακή 29/10/17

Η ομάδα μας την Κυριακή 29/10 , στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής, υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Α.Σ. Ιωνικό Ιωνίας Θεσσαλονίκης. Οι παίκτες μας που στο 1ο τους παιχνίδι γνώρισαν εκτός έδρας ήττα από τον Πρωτέα Γρεβενών , θα αγωνιστούν για 1η φορά μπροστά στους φίλους της ομάδας μας και θέλουν να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο συνδυάζοντας θετική εμφάνιση και αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα της Θεσσαλονίκης που προέρχεται από 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα , ενώ την περασμένη αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής όπου τερμάτισε στην 6η θέση.

Το διοικητικό μας συμβούλιο καλεί τους φίλους της ομάδας μας να γεμίσουν το ΔΑΚ Πρέβεζας και με την παρουσία τους να δώσουν ώθηση στις προσπάθειες των παικτών μας για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Σ.Κ. Νικόπολη

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.