Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών σε Πρέβεζα και Ιωάννινα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, προχθές (29-07-2018) το βράδυ στο Μονολίθι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (10,2) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

  • Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (30-07-2018) το απόγευμα στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, κατείχε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (30-07-2018) το βράδυ στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (5,6) γραμμαρίων, δύο τσιγάρα κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.