Η εταιρεία Συρράκο –Οικογένεια Τέφα ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στην περιοχή Ποδόγυρος στην είσοδο της Πρέβεζας και δίπλα από την Αρχαία Νικόπολη.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση- επαγγελματικό εργαστήριο παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων με διακριτικό τίτλο «ΣΥΡΡΑΚΟ Ο.Ε.».

Οι ιδιοκτήτες της Βασίλης και Αχιλλέας Τέφας, νέα άτομα με μεράκι και αγάπη για τον τόπο καταγωγής τους, χρησιμοποιώντας την τέχνη και το  μεράκι που έμαθαν από τους παππούδες τους, παράγουν καθημερινά ξεχωριστές γεύσεις από την Ήπειρο φτιαγμένες με αγνά υλικά.

Στο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής τους, με άρτιο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό για τη διεξαγωγή των αυστηρών διαδικασιών ελέγχου, παράγουν καθημερινά  παραδοσιακό γιαούρτι αγελάδας, πρόβειο καθώς και κρέμα βανίλια, κρέμα σοκολάτα, ρυζόγαλο, κρεμοζελέ και Κεφίρ.

Η προμήθεια του γάλακτος είναι καθημερινή από ντόπιους πιστοποιημένους παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στο νομό Πρέβεζας και η επεξεργασία γίνεται άμεσα ώστε να πετύχουν την καλύτερη γεύση και φρεσκάδα στα προϊόντα τους. Ο ποιοτικός έλεγχος διασφαλίζεται με HACCP- ISO και συνεχείς αποστολές δειγμάτων σε συνεργαζόμενο εργαστήριο ανάλυσης ποιότητας.

H εμπορική απήχηση των προϊόντων από το πρώτο μάλιστα διάστημα κυκλοφορίας τους στην τοπική κοινωνία ήταν μεγάλη σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και το ενδιαφέρον των πελατών τους αυξάνεται καθημερινά με τον κόσμο της Ηπείρου να έχει λατρέψει τις ξεχωριστές γεύσεις της οικογένειας Τέφα.

Επικοινωνία

Λ.Ιωαννίνων (Ποδόγυρος), 48100, Πρέβεζα

Τηλ. 2682 026558
Email: info@sirrako.gr

www.facebook.com/sirrako.gr/

[Best_Wordpress_Gallery id=”565″ gal_title=”Συρράκο-Οικογένεια Τέφα”]