Συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία των αθλητών του Ευκλέα Λευκάδας Καλού και Ροντογιάννη ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Το ΔΣ συλλόγου μας σας ενημερώνει ότι η προετοιμασία των δυο αθλητών μας Καλού Παναγιώτα και Ροντογιάννη Γεώργιο συνεχίζεται εντατικά ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Jesolo, Βενετίας στις 15-23/09/2018.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δυο αθλητές μας πήραν την πρόκριση για την Εθνική Ελλάδος αφού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το Οκτώβριο του 2017 είχαν βγει πρωταθλητές στα στυλ του light contact & τουkick light.

Σε όλη αυτή την πορεία των τριών μηνών προετοιμασίας ο σύλλογος μας είχε αρωγούς τους χορηγούς μας που μας εμπιστεύονται και στηρίζουν τα δυο παιδιά από το νόμο μας. Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί πραγματικά η βοήθεια τους στον εξοπλισμό των αθλητών είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας. Τέλος τους δυο αθλητές θα συνοδεύει ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ο Καββαδίας Ευστάθιος που έχει αναλάβει και την προετοιμασία τους με τη βοήθεια του Καραγιώργου Ιωάννη και άλλων αθλητών διακριθέντων σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα!!!

 

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ

1.ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ.

2.ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΑΡΜΑΤΑΣ.

3. ΤΕΧΝΙΚΟ SUPER  MARKET PROFI.

4.ΣΑΛΑΜΙ ΝΤΕΛΗΜΑΡΗΣ.

5.ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ.

6.STATHIS PLACE.

7.PONTI BEACH HOTEL.

8.TASTE & COFFEE.

9.ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ.

10.IL SAPORE.

11.ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΒΙΟΛΕΤΑ.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.