Την Τετάρτη 18 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με τον Δήμαρχο Πρεβέζης κ. Χρήστο Μπαΐλη ύστερα από αίτημα για συνάντηση του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Μπούρη όσον αφορά την προώθηση και την πραγματοποίηση του προγράμματος με τίτλο «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου». Στην συνάντηση παρευρεθήκαν εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Πρέβεζας ο κ. Χρήστος Κοτσίνης, ο κ. Νικόλαος Γεωργάκος και ο κ. Φώτης Ζέρβας. Από την πλευρά του Δήμου παρευρεθήκαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας με τους αρμόδιους υπαλλήλους του.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις καθημερινές ενέργειες που γίνονται για την προώθηση του συγκεκριμένου προγράμματος. Σε αυτές τις ενέργειες συμπεριλαμβάνονται η κοινοποίηση όλων των σχετικών πληροφοριών στα ΜΜΕ και στα μέλη του Επιμελητηρίου, η επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπούρη στο γραφείο της κ. Ευγενίας Φωτονιάτα (Ειδική Γραμματέας Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης), οι επαφές με τους Τοπικούς Συλλόγους και ο ορισμός ατόμων για την συνεχή διαβούλευση και προώθηση του σημαντικού αυτού έργου.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας έχει την βούληση να πραγματοποιηθεί το «Open Malls» στην πόλη της Πρέβεζας αποκομίζοντας όλα τα οφέλη που απορρέουν. Για το λόγο αυτό καλούμε τον Δήμο, ως Δικαιούχο του προγράμματος, να επιταχύνει τις απαραίτητες διαδικασίες για την τελική κατάθεση του φακέλου. Ύστερα από την εκπόνηση της μελέτης το Επιμελητήριο θα δύναται να ενημερώσει τους εν δυνάμει συμμετέχοντες επιχειρηματίες-μέλη του.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητήριου Πρέβεζας δήλωσαν ότι θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια έγκρισης και πραγματοποίησης του έργου αυτού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.