Στους «4» του θεσμού του κυπέλλου ο Τηλυκράτης Λευκάδας

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας επικράτησε σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 , με σκορ 0-1 του Θρίαμβου Λούρου, στο γήπεδο Ζαλόγγου για την Γ Φάση του κυπέλλου και προκρίθηκε έτσι στους «4» του θεσμού της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

 

Το ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο ανάμεσα στις δυο ομάδες και το μοναδικό γκολ του αγώνα για την ομάδα του Παντζιαρά πέτυχε ο Μπαλογιάννης  στο 73ο λεπτό, στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση του κυπέλλου, που πλέον περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλο της.

 

Διαιτητής: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Π.

Βοηθοί: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. ΠΑΤΣΗΣ Ι.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ( Δημήτρης Μπαλάφας): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΓΟΓΟΛΟΣ, ΚΟΛΙΟΣ Π., ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΚΟΛΙΟΣ Γ.(76΄ ΣΑΚΚΟΣ), ΓΚΟΥΡΑΣ(43’ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ, ΔΗΜΑΣ.

ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014( Ανδρέας Παντζιαράς): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ(89’ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ), ΒΑΣΙΛΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΑΚΟΣ, ΜΠΑΛΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ(87’ ΛΟΓΑΡΑΣ), ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ(73’ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ, ΓΚΙΚΑ(78’ ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ).

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.