Στον Οδυσσέα Νυδριού ο Βλασσόπουλος – Δηλώσεις

Στον Οδυσσέα Νυδριού θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Αλέξανδρος Βλασσόπουλος. Ο νεαρός προπονητής μετά από μια επιτυχημένη πορεία στον Α.Ο Καρυάς, στην οποία κατάφερε να φτάσει την ομάδα για πρώτη φορά στα μπαράζ ανόδου για τη Γ Εθνική, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Δ.Σ του Οδυσσέα Νυδριού και προχώρησαν σε συμφωνία. Έτσι ο πρώην προπονητής της Καρυάς έλαβε την απόφαση να συνεχίσει στον Οδυσσέα και θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική χρονιά στο τιμόνι της ομάδας του Νυδριού στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Δηλώσεις Βλασσόπουλου στο Gosports.gr :

«Ένας κύκλος έκλεισε και σίγουρα μου αφήνει πολλά!!! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου έδωσαν την δυνατότητα να προσφέρω στην ομάδα, όπως επίσης και τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε!!! Εύχομαι στο νέο Συμβούλιο καλή συνέχεια και ότι καλύτερο.

Ένας νέος κύκλος για εμένα ο Οδυσσέας Νυδριού. Είμαι εδώ για να προσφέρω τα μέγιστα και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της!»

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.