Στην Κ15 του Αστέρα Τρίπολης ο Αποστόλης Τσουμελέκας

Ο 14χρονος Αποστόλης Τσουμελέκας, γιος του γνωστού επιχειρηματία της Πρέβεζας Γιώργου Τσουμελέκα, υπέγραψε σήμερα στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, και πλέον ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική χρονιά στην ομάδα Κ15 του Συλλόγου της Τρίπολης.

Ο συγκεκριμένος παίχτης που επιλέχτηκε από τους ανθρώπους του Αστέρα για το ταλέντο του και τη μετέπειτα εξέλιξη του που οι ίδιοι διέκριναν στον νεαρό επιθετικό, αναδείχτηκε από την ακαδημία ποδοσφαίρου «Αθλόπολις», ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Α.Ε Πρέβεζας.

Σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία τόσο για τον ίδιο όσο και για την ακαδημία του «Αθλόπολις» και τον προπονητή του Άγγελο Μπέκα που συνεχίζει να τροφοδοτεί ταλέντα σε ομάδες της Super League. Μετά τον Νίκο Λεόπουλο που θα συνεχίσει στον Ατρόμητο Αθηνών τη νέα χρονιά, ήταν η σειρά του Αποστόλη Τσουμελέκα και έπεται και συνέχεια.

 

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.