Στήριξη απο την ΠΙΝ στον Όλυμπο Κέρκυρας

0

Το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του “ΟΛΥΜΠΟΥ” επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή.

Τον υποδέχθηκαν ο νέος πρόεδρος Δημοσθένης Σφήκας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού ποδοσφαιρικού σωματείου καθώς και φίλοι και μέλη του Ολύμπου και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί αρχικά στους χώρους και τις εγκαταστάσεις των γραφείων και της Ακαδημίας και στη συνέχεια στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

 

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Ολύμπου για την ιστορία του σωματείου, που ιδρύθηκε το 1934 και προσφέρει ανελλιπώς για 83 χρόνια στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία της Κέρκυρας, παρά τις αντιξοότητες και δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Ο κ Σφήκας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Όλυμπος, το γήπεδο που έχει κριθεί ακατάλληλο με συνέπεια να μην χρησιμοποιείται από την ομάδα, τις εγκαταστάσεις που χρειάζονται εξωραϊσμούς και παρεμβάσεις και κατέληξε: “έχουμε μια πλούσια κληρονομιά και το βαρύ χρέος να διασφαλίσουμε την ύπαρξη και συνέχεια του Ολύμπου, ως πρωταγωνιστές κι όχι ως κομπάρσοι. Θεωρούμε ότι φυσικός μας σύμμαχος είναι η Αυτοδιοίκηση κι όχι επενδυτές και ιδιωτικά κεφάλαια. Γι’ αυτό ζητάμε από εσάς να είστε κοντά μας και να στηρίξετε την προσπάθειά μας με όποιο τρόπο μπορείτε”.

 

Την ικανοποίησή της που συναντήθηκε με ένα σωματείο που προέρχεται από τα σπλάχνα του λαϊκού αγώνα και κατάφερε με πείσμα, θέληση και αγνότητα να πρωταγωνιστήσει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ελλάδας εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή προσθέτοντας ότι η ΠΙΝ έχει τη διάθεση να στηρίξει την προσπάθεια, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

“Σίγουρα γνωρίζετε τις προσπάθειές μας και στην Κέρκυρα και στα υπόλοιπα νησιά για την ενίσχυση του αθλητισμού και των εγκαταστάσεων άθλησης”, είπε στη διοίκηση και τα μέλη του Ολύμπου ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος. “Σήμερα εδώ νιώθουμε δέος για την προσπάθεια που έχει καταβάλλει αυτή η ομάδα και οι άνθρωποί της και κατάφεραν για 83 χρόνια να διατηρήσουν αυτό το μοντέλο ζωής, του αθλητισμού, της κοινωνικής προσφοράς και θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθειά σας”, δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Χαίρομαι διπλά ακούγοντας τον κ. Σφήκα να δηλώνει ότι θεωρεί την Αυτοδιοίκηση φυσικό σύμμαχο γιατί έτσι αισθανόμαστε κι εμείς κι αυτό τον τρόπο σκέψης και πράξης προσπαθούμε να υπηρετήσουμε. Αποδέχομαι λοιπόν αυτή την πρόσκληση – πρόκληση και ξεκινάμε με την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, να δούμε με τις υπηρεσίες μας τα διαδικαστικά ζητήματα, τις ενέργειες για τη σύναψη προγραμματικής της ΠΙΝ με τον Όλυμπο για να προχωρήσουμε τις διαδικασίες και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε είμαστε στη διάθεσή σας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.