Σε σωματικές μετρήσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων (Κ19) προέβη η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Για τη διαδικασία κλήθηκε η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, Μαίρη Ναυρόζογλου (πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου) από τα Ιωάννινα, η οποία έχει στο δυναμικό της την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ανάλυση σύστασης σώματος!
Με μόλις τέσσερις μήνες κυκλοφορίας, με εκατοντάδες έρευνες, 80 πατέντες και 98% συσχέτιση με Dexa, ο βραβευμένος με Red Dot Award, InBody 370s χρησιμοποιήθηκε για μια εκ βαθέων αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των αθλητών της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, μετρώντας με επαναληψιμότητα που αγγίζει το 99%,τον μυϊκό και λιπώδη ιστό, την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και ανόργανων στοιχείων, το βασικό μεταβολικό ρυθμό και άλλα πολλά, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η διατροφική και σωματική κατάσταση των αθλητών.
Από τις μετρήσεις δεν έλειψε η διεξαγωγή γραφημάτων ανάπτυξης βάρους και ύψους προς αξιολόγηση και εξασφάλιση της φυσιολογικής ανάπτυξης των μικρότερων αθλητών της ομάδας.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.