Σε καλό κλίμα και με βάσεις για συνεργασία στο μέλλον η συνάντηση στην ΕΠΣ Π-Λ με θέμα την εφαρμογή του κανονισμού των προπονητών

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας η συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΣ Π-Λ κ. Θωμά Κάρτσακλα και του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Ηλία Φίτσα, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ιωαννίνων κ. Ζώη Ανέστη με θέμα την εφαρμογή του κανονισμού των προπονητών.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, αφού υπήρχε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ενώ έχουν μπει οι βάσεις για καλύτερη συνεργασία στο μέλλον.  Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφορούσε τον κανονισμό των Προπονητών αλλά και την υποχρέωση όλων των σωματείων της Α κατηγορίας να έχουν προπονητές με δίπλωμα.

Το παρόν έδωσαν ο Προέδρος της ΕΠΣ Π-Λ κ. Θωμάς Κάρτσακλας, ο Προέδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Ηλίας Φίτσας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ιωαννίνων κ. Ζώης Ανέστης, ο προπονητής κ. Παναγιωτίδης Κυριάκος ως εκπρόσωπος Προπονητών για την Πρέβεζα, και οι προπονητές Καραμούτσος Παναγιώτης, Πανούσης Παναγιώτης, Γεωργατσέλης Σάκης, Ντούρος Χρήστος και Γκαρτζονίκας Βαγγέλης.

 

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.