Σήκωσε την κούπα του Προπαιδικού η Α.Ε Πρέβεζας

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 26 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 στο Γήπεδο Λούρου ο Τελικός αγώνας του Προπαιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ανάμεσα στην Α.Ε Πρέβεζας και την Ένωση Πάργας, με τους μικρούς πρωταγωνιστές του Πανούση, να επικρατούν με σκορ 4-0 και χαρ-τρικ του Ράμμου και να σηκώνουν την κούπα του Προπαιδικού.

Η Ένωση προηγήθηκε στο 29’ με γκολ του Ράμμου. Στο 31’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Βάσσιο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Λαμπρούση και 33’ ο Ράμμος με εύστοχο πέναλτι διαμόρφωσε το 3-0 του ημιχρόνου.

Οι παίχτες του Πανούση σφράγισαν τη νίκη στο 37’ με το τρίτο προσωπικό γκολ του Ράμμου και πανηγύρισαν την νίκη τους.

Μετά τον αγώνα ακολούθησαν απονομές στους αθλητές από τον Πρόεδρο του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Π-Λ κ. Κωνσταντίνο Τζίμα, από τον Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδος κ. Φίτσα Ηλία και από τον Ενωσιακό προπονητή των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Π-Λ κ. Χρήστο Ντούρο.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α. – ΔΡΟΣΟΥ Β.

ΑΕ Πρέβεζας ( Πανούσης): ΘΕΡΙΑΝΟΣ, ΝΤΕΛΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ,ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ, ΤΖΑΒΑΡΑΣ, ΛΟΥΠΑΣ, ΡΑΜΜΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ, ΒΑΣΣΙΟΣ.

Έπαιξαν και οι: ΝΑΤΣΙΟΣ, ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΛΕΣΙ, ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ, ΣΕΡΓΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ι., ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Λ.

ΠΣ Ένωση Πάργας(Πασχοδήμας): ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΝΤΟΚΟΣ, ΠΑΣΧΟΔΗΜΑΣ, ΝΑΚΟΣ, ΧΑΣΑΝΑΙ, ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ, ΤΣΑΛΟΥΚΑΣ, ΒΟΥΡΕΚΑΣ, ΔΕΣΚΑΣ, ΔΟΥΡΟΣ, ΠΑΝΟΥ.

Έπαιξαν και οι :ΛΙΑΚΟΣ, ΧΑΛΚΗΣ, ΜΕΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΓΙΑΤΑΚΗΣ, ΓΙΟΧΑΛΑΣ, ΔΑΝΔΟΛΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον τελικό