Ραντεβού με την ιστορία του έχει ο ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ.

Νέα σελίδα ανοίγει για την ομάδα Πας Θύελλα 2015 όπου ξαναδημιουργήθηκε μετά από χρόνια απουσίας στα Ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής.

Η ομάδα αν και ξεκινά με το όνομα ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 κουβαλάει στις πλάτες της αρκετά χρόνια ιστορίας αφού μέχρι το 1983 αγωνιζόταν στην τότε ΕΠΣ Ηπείρου. Μετά από χρόνια απουσίας  θα δώσει ξανά φέτος το παρόν στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας στην ΄Β κατηγορία με νέους ανθρώπους στο Δ.Σ.  που έχουν όρεξη για δουλειά ώστε η ομάδα να κάνει μια καλή πορεία στην νέα αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας απέστειλε στο GoSports.gr την παρακάτω ανακοίνωση :

«Στην β’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, θα αγωνίζεται ο ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015. Η ομάδα του Μοναστηρακίου, που αγωνιζόταν μέχρι το 1983, στην τότε ΕΠΣ Ηπείρου, δημιουργήθηκε από την αρχή. Με σήμα το πλατανόφυλλο, από τα αιωνόβια πλατάνια που δεσπόζουν στο χωριό και χρώματα το μπλε και το λευκό, από τα νερά για τα οποία έχει γίνει διάσημο. Με Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη, με ποδοσφαιριστές έτοιμους να τιμήσουν την φανέλα και τον τόπο τους και ένα χωριό σύσσωμο να την στηρίζει, η ομάδα δηλώνει έτοιμη να παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόκληση του Πρωταθλήματος και του κυπέλλου, που αρχίζει σε λίγες μέρες

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.