Π. Πανούσης: Τα τμήματα υποδομής είναι αυτά που δίνουν ακόμη οξυγόνο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της ΑΕ Πρέβεζας Παναγιώτης Πανούσης, προχώρησε σε δηλώσεις μετά την νίκη της ομάδας του και την κατάκτηση της κούπας του Προπαιδικού Πρωταθλήματος.

«Ξεκινώντας να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτή τη διοργάνωση αρχής γενομένης από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Επικοινωνίας και βέβαια  τις ομάδες και τα παιδιά που πήρανε μέρος σε αυτήν. Θεωρώ ότι άλλη μια διοργάνωση έφτασε αισίως στο τέλος. Πιστεύω ότι με τα υπέρ και τα κατά αυτή η διοργάνωση τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει μεγάλη απήχηση πάνω από όλα στα παιδιά και τους γονείς. Το βλέπετε ότι στους τελικούς το γήπεδο γεμίζει και καμιά φορά ούτε στα τοπικά πρωταθλήματα δεν έχει τόσο κόσμο. Και κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβουμε ότι τα τμήματα υποδομής είναι αυτά που δίνουν ακόμη οξυγόνο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εμείς σαν ακαδημία Αθλόπολις προσπαθούμε όπως βλέπετε κάθε φορά να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο, προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά ότι καλύτερο μπορούμε και να διδάξουμε στα παιδιά σωστό ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ένωσης Πάργας, γιατί για ακόμα μια φορά, παρότι είναι και αυτή μια μικρή περιοχή, καταφέρνει να φτάνει στον τελικό. Αυτό κάτι λέει και για τα παιδιά του Γιώργου Πασχοδήμα, το οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είναι και καλός συνάδελφος και καλός χαρακτήρας. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πήρανε μέρος. Απλά να κάνω μια υποσημείωση, ίσως αυτό θα πρέπει η ΕΠΣ να το δει λίγο πιο σοβαρά.  Θα παρακαλούσα πάρα πολύ του χρόνου την ΕΠΣ να ακούσει την πρόταση που κάναμε πολλές ομάδες και το προπαιδικό πρωτάθλημα να γίνεται ανά Σαββατοκύριακο με το παιδικό γιατί προσπαθήσαμε να βγάλουμε ένα πρωτάθλημα το προπαιδικό μέσα σε δυο μήνες.  Αν μπορούν να το καταφέρουνε γιατί δεν είναι δύσκολο,  θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη η διοργάνωση. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον φίλο και συνεργάτη τον Άγγελο τον Μπέκα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε ότι θεωρεί  ότι θα ήταν πολύ καλή πρόταση να είναι υποχρεωτικό για μία ομάδα Α’ Κατηγορίας να έχει προπαιδικό τμήμα, αλλά δεν γνωρίζει σε τι βαθμό θα μπορούσανε όλες οι ομάδες να ανταποκριθούν. Ας κάνουν μια εισήγηση και να δούμε αν θα ευδοκιμήσει πρόσθεσε. Και παλιότερα αν θυμάστε είπε, πριν τους αγώνες Δ’ Εθνικής,  γίνονταν αγώνες τμημάτων υποδομής και μαζευόταν πάρα πολύς κόσμος.»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.