Πρώτη προπόνηση της Δόξας Λευκάδας

Το ξεκίνημα της εβδομάδας, βρήκε τη Δόξα Λευκάδας να αρχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν που θα την βρεί στη Γ΄ Εθνική, με αρκετά νέα, αλλά και παλιά πρόσωπα.

Από παλιούς το παρών έδωσαν οι Βασίλης Βαγενάς, Φώτης Μαρκόπουλος, Πέτρος Αργυρός, Γιώργος Αναγνωστόπουλος και Χρήστος Γεωργάκης. Ενώ, Τσιαβές, Τριχόπουλος, Νικολόπουλος και Γερονάτσιος, ήταν τα νέα πρόσωπα. Από την ακαδημία στη προπόνηση συμμετείχαν οι νεαροί, Κελάριου, Φέτσης και Ροντογιάννης.

Μετά από τις εθιμοτυπικές ομιλίες της διοίκησης και του προπονητικού τιμ προς τους παίχτες, ο κόουτς Γρηγόρης Γιασσάρης, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της νέας χρονιάς, όπου μαζί με τον βοηθό του, Θεοδόση Βαφιά, έπισαν κατ΄ευθείαν δουλειά.

Συνολικά, 12 παίχτες ήταν στη “πρώτη” της Δόξας Λευκάδας: Αναγνωστόπουλος, Τριχόπουλος, Νικολόπουλος, Γερονάτσιος, Τσιαβές, Βαγενάς, Μακροπουλος, Αργυρός, Γεωργάκης, Κελάριου, Φέτσης, Ροντογιάννης.

Πηγή: http://lefkadapress.gr

 

 

 

 

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.