Πρωτιά στους προκριματικούς για Αρμπυρού, Σακκά και Τσάλα (φώτο)

Διεξήχθησαν χθες στα γήπεδα Beach Volley στην Κυανή Ακτή οι δεύτεροι προκριματικοί regional κάτω των 17 και κάτω των 19 ετών και όποιος αθλητής-τρια θα έχει πρωτιά σε άθροισμα βαθμολογίας ( Κέρκυρα και Πρέβεζα) περνάει στους τελικούς  Πανελληνίου Beach volley όπου θα διεξαχθούν στην Πρέβεζα στις 27 έως 29  Ιουλίου.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και η αντιπροσώπευση της Πρέβεζας σε Κ-17 και Κ-19 ξεπέρασε κάθε προηγούμενη αφού στα κορίτσια κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση και στις δυο κατηγορίες με την Αρμπυρού, Σακκά και Τσάλα.

Τα αποτελέσματα των προκριματικών έχουν ως εξής:

Στο Κ-17 Αγοριών  ο Γκανιάτσας με τον  Γώγο κατάφεραν και κατέκτησαν την πρώτη θέση απέναντι στους Κακκαβούλη και Μικρώνη με σκορ 2-1.

Στο Κ-17 Κοριτσιών η Αρμπυρού μαζί με την Σακκά κατέκτησαν την πρώτη θέση κόντρα στις Κουτσολουκά και Ρώσσου με σκορ 2-0.

Ενώ στην Κ 19 Κοριτσιών η Σακκά μαζί με την Τσάλα πέτυχαν το 2-1 όπου τους χάρισε την πρώτη θέση κόντρα στις Καραβίδα – Σακκά.

« 1 of 2 »

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.