Πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός και τα πεπραγμένα της χρονιάς των διαιτητών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Συνάντηση είχαν χθες Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Margarona Royal Hotel οι διαιτητές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αλλά και μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣ, για τα πεπραγμένα και τον απολογισμό της χρονιάς των διαιτητών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Από την ΕΠΣ έδωσαν το παρόν οι κ. Αλέκος Μάρης, κ. Πάνος Χαλκίδης, ο Πρόεδρος του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ κ. Κωνσταντίνος Τζίμας και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Π-Λ κ. Σπύρος Κόκκαλης.

Ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδος κύριος Φίτσας Ηλίας έκανε μια πολύ ωραία παρουσίαση, στην οποία παρουσιάστηκαν οι επιμορφωτικές συγκεντρώσεις, οι εκδηλώσεις εκτός ΕΠΣ, οι σχολές διαιτησίας,  υπήρχαν και στατιστικά και συμμετοχές των διαιτητών, ενώ έγινε και αναφορά στα παιχνίδια με ένταση της φετινής χρονιάς και τις ομάδες με τις περισσότερες κόκκινες.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Σαράφογλου Γ. κρατήθηκε από όλους ενός λεπτού σιγή για τον πρόωρο χαμό του πρώην  Διαιτητή και Παρατηρητή Διαιτησίας κ. Γκλιάτη Φώτιου.

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.