Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τους 6ους “εν Νικοπόλει Άκτια” αγώνες δρόμου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 και ώρα 13:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πρέβεζας η συνέντευξη τύπου για  τους 6ους “εν Νικοπόλει Άκτια” αγώνες δρόμου απόστασης 10 και 5 χιλιομέτρων καθώς και των παράλληλων μαθητικών αγώνων γυμνασίων και δημοτικών, ενός χιλιομέτρου, που θα πραγματοποιηθούν στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018, στο ηλιοβασίλεμα.

Η διαδρομή των αγώνων είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Η αφετηρία του αγώνα των 10 χιλιομέτρων βρίσκεται έξω από την κεντρική είσοδο του σταδίου της Αρχαίας Νικόπολης, η οποία είναι ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία στον κόσμο, ενώ ο τερματισμός λίγο μετά το Δημαρχείο της Πρέβεζας, κοντά στην όμορφη κεντρική πλατεία της πόλης.

Στη συνέντευξη παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας κ. Αλέξανδρος Γέροντας και ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Ευστράτιος Φλούδας, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας για θέματα αθλητισμού κ. Μάκης Ντίτσος και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας  Γιώργος Ρήγινος, οι οποίοι μίλησαν για την σημασία των αγώνων, τις συμμετοχές που κάθε χρόνο αυξάνονται και για τη συμβολική ημερομηνία που ξεκινούν οι αγώνες, οι οποίοι συμπίπτουν με την αναβίωση της Ναυμαχίας του Ακτίου.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.