Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ των σωματείων μελών της ΕΠΣ Π-Λ – Παρουσιάστηκε και το νέο έμβλημα της ΕΠΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη και ώρα 19:00, στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας.

Στη Γενική Συνέλευση ο λογιστής της ΕΠΣ κ. Θεόδωρος Κατσαούνος παρουσίασε την έκθεση οικονομικού απολογισμού της χρονιάς που πέρασε, ενώ συζητήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα, η έγκριση προϋπολογισμού του επόμενου έτους, ενώ έγινε και συζήτηση μεταξύ των σωματείων – μελών της ΕΠΣ Π-Λ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Το λόγο πήρε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Π-Λ κ. Θωμάς Κάρτσακλας, ο οποίος αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό της ποδοσφαιρικής χρονιάς που πέρασε τόνισε μεταξύ άλλων: «Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας μας και μέχρι σήμερα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να δικαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο οι κόποι των παραγόντων των Σωματείων, του ποδοσφαιριστή, των προπονητών, των διαιτητών και φυσικά της τοπικής κοινωνίας. Υπό τη σκέψη αυτή έχουμε ήδη υλοποιήσει μια σειρά σημαντικών αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας του τοπικού ποδοσφαίρου. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, εκφράζουμε σε όλους την εκτίμησή μας και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον κοινό αγώνα μας που είναι η αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου.»

Στα πλαίσια της συνέλευσης παρουσιάστηκε και  το νέο έμβλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας όπου δίπλα στα τείχη της Νικόπολης προστέθηκε και το έμβλημα της Λευκάδας.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.