Πρέβεζα: Ολοκληρώνεται αύριο με τις γραπτές εξετάσεις η σχολή προπονητών UEFA C

Ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 5 Απριλίου 2018 η σχολή προπονητών UEFA C που ξεκίνησε από το απόγευμα της Δευτέρας 26 Μαρτίου και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας , για πρώτη φορά στην πόλη της Πρέβεζας, βοηθώντας στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου τόσο στην περιοχή της Ένωσης αλλά και της ευρύτερης περιοχής

Το θεωρητικό κομμάτι διεξήχθη στο ξενοδοχείο Margarona Royal και το πρακτικό στο Δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα», με εκπαιδευτές τους κ. Γιάννη Βονόρτα, παλαίμαχος διεθνή ποδοσφαιριστή και εκπαιδευτή  ΕΠΟ/UEFA και κ. Άγγελο Κυρανούδη και Ιωάννη Γκίση.

Το Gosports.gr βρέθηκε σήμερα στην τελευταία ημέρα πρακτικής άσκησης στο Δημοτικό Στάδιο « Αθανασία Τσουμελέκα» και είδε από κοντά τις πρακτικές εξετάσεις που περνάνε οι υποψήφιοι προπονητές UEFA C, ενώ αύριο η σχολή ολοκληρώνεται με τις γραπτές εξετάσεις.

Δείτε στο παρακάτω video τις πρακτικές εξετάσεις των υποψήφιων προπονητών:

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.