Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδας κ. Γιώργος Καραμπέτσος  βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ στην πόλη της Πρέβεζας, προκειμένου να συντονίσει τα σωματεία της Δυτικής Ελλάδος, να βρεθεί στην συγκέντρωση και την προπόνηση των Κλιμακίων της ΕΣΠΕΔΕ και να ακούσει τα προβλήματα της περιοχής.

Από τις 10:00 το πρωί  σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας έγινε συγκέντρωση και προπόνηση των Κλιμακίων της ΕΣΠΕΔΕ, παιδιά τα οποία έχουν επιλεγεί από τους ομοσπονδιακούς προπονητές. Στην προπόνηση παρευρέθηκαν οι Εθνικές Προπονητές ο κ. Γκούντας Κων/νος, που είναι στην Εθνική Παγκορασίδων, ο κ. Γεώργιος Μπακοδήμος, που είναι στην Εθνική Παμπαίδων και ο κ. Τάκης Καβαλιεράκης, μάνατζερ των Εθνικών στο επίπεδο των Αντρών. Στην αρχή έγινε η προπόνηση των αγοριών μέχρι τις 12 μ.μ και ακολούθησε η προπόνηση των κοριτσιών.

Ο κ. Βίτσιος Σταύρος, ομοσπονδιακός προπονητής της Δυτικής Ελλάδος και συντονιστής όλων των κλιμακίων μίλησε στο gosports.gr και την Αλεξάνδρα Ζιώγα και είπε τα εξής: « Σήμερα στην Πρέβεζα συγκεντρωθήκαμε το κλιμάκιο ΕΣΠΕΔΕ, δηλαδή η προεθνική ομάδα αγοριών Παμπαίδων και Παγκορασίδων και ήρθαν από την Ομοσπονδία οι εθνικοί προπονητές, δηλαδή ο κ. Γιώργος Μπακοδήμος, που είναι της Εθνικής Παμπαίδων, και ο κ. Κώστας Γκούντας, που είναι της Εθνικής Παγκορασίδων, να δουν τα παιδιά της Δυτικής Ελλάδας, τα επιλεγμένα παιδιά, σε τι επίπεδο είναι και να δώσουν κατευθύνσεις. Παράλληλα. Θα γίνει μια μικροεπιλογή, ποια παιδιά θα πάνε το Πάσχα στο Διακλιμακιακό πρωτάθλημα, που από εκεί ξεκινάμε και επιλέγουμε τους πρώτους αθλητές για την Εθνική Παμπαίδων και Παγκορασίδων. Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. είναι στην πόλη της Πρέβεζας από την Πέμπτη το βράδυ, ήρθε για να συντονίσει τα  σωματεία της Δυτικής Ελλάδος, να ακούσει τα προβλήματα της περιοχής και όπου μπορεί να επέμβει με παρεμβάσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Στην περιοχή δουλεύουμε σε δυο γκρουπ. Ένα είναι του Βορρά, που έχει περιοχή ευθύνης τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα και ένα είναι του Νότου που είναι Πρέβεζα-Άρτα-Λευκάδα και Αιτωλοακαρνανία.»

[Best_Wordpress_Gallery id=”395″ gal_title=”Προπόνηση Κλιμακίων ΕΣΠΕΔΕ”]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.