Ποστάρισμα για τα 18 χρόνια από την απώλεια του «θείου Λουκά» έκανε η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν ξεχνά (γιατί δεν είναι δυνατόν να συμβεί) τη μνήμη του Λουκά Μπάρλου.

Με ποστάρισμα στα social media, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρεται στην επέτειο από την απώλεια του «θείου Λουκά» αναφέροντας ότι ήταν ο πρόεδρος των έργων και των τίτλων, που οδήγησε τον σύλλογο και σε ευρωπαϊκές διακρίσεις, αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους υπηρέτες της ιδέας της ΑΕΚ.

Το μήνυμα της ΑΕΚ

«Σαν σήμερα πριν 18 χρόνια έφυγε για πάντα από κοντά μας ο Λουκάς Μπάρλος. Ο «θείος Λουκάς», ένας από τους πιο μεγάλους υπηρέτες της ιδέας της ΑΕΚ, έκλεισε τα μάτια του στις 20 Οκτωβρίου του 1999. Ο «πρόεδρος των έργων και των τίτλων» ηγήθηκε του συλλόγου μας από το 1974 έως το 1981 και συνέδεσε το όνομά του με μια περίοδο τίτλων (Πρωταθλήματα 1978 και 1979, Κύπελλο 1978) ευρωπαϊκών διακρίσεων (ημιτελικά Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 1977) αλλά και με την κατασκευή της θρυλικής «σκεπαστής» εξέδρας στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η ΑΕΚ θα τον θυμάται αιώνια με αγάπη και ευγνωμοσύνη»

 

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.