Πλήθος κόσμου στην 11η Ποδηλατοπορεία  στην Πρέβεζα(φώτο)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και πολλούς λάτρεις του ποδηλάτου να κατακλύζουν σήμερα Κυριακή 13 Μαΐου 2018  και ώρα 11:00π.μ. τους δρόμους της Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε η 11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία(παράλληλη διοργάνωση σε 30 πόλεις)  με την  συμμετοχή της «ΚΙΝΗΣΗΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» να στηρίζουν για άλλη μια χρονιά αυτή την εκδήλωση, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πόλεων.

Το φετινό σύνθημα της πανελλαδικής ποδηλατοπορείας ήταν «Κινούμαστε έξυπνα ζούμε καλύτερα» και διεκδικούμε την ασφαλή διέλευση και κίνηση των πεζών και των ποδηλατών σε όλη την Πρέβεζα, στη δουλειά, στην αγορά, στη βόλτα, στην περιήγηση!

Η διαδρομή της ποδηλατοπορείας ήταν : Πλατεία Ανδρούτσου-δικαστήρια (αρχή διαδρομής) – πεζόδρομος παραλίας – Κυανή Ακτή- Παντοκράτορας (σχολείο) – Ζεύξη – Γρ. Λαμπράκη  – Λεωφόρος Ειρήνης – Φόρος –Νεκροταφείο- Βαθύ – Μνημείο Καρυωτάκη – Πευκάκια- Σπηλιάδου – Πλατεία Ανδρούτσου-Δικαστήρια (τέλος διαδρομής).

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την Ποδηλατοπορεία.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.