Πειραιάς: Έκρυβε στα πατατάκια ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 25χρονου ημεδαπού, προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε εντός Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, στο λιμάνι του Πειραιά, κατελήφθη ο ανωτέρω να έχει στην κατοχή του μία μπλε πλαστική τσάντα με διάφορα τυποποιημένα σνακ και αναψυκτικά, όπου εντός μίας τυποποιημένης συσκευασίας με πατατάκια αεροστεγώς κλεισμένη, υπήρχε επιμελώς κρυμμένη ύποπτη ναρκωτική ουσία, πιθανόν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους εκατόν πενήντα έξι (156 γραμ.) γραμμαρίων.

Από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και η ανωτέρω ποσότητα, η οποία πρόκειται να αποσταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές βάρος και το είδος αυτής.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.