Παροικία Αρτινών στον Εθνικό

Ρόστερ που θυμίζει ομάδα της ΕΠΣ Άρτας χτίζει ο Εθνικός Φιλιππιάδας, που μεγάλωσε κι άλλο την παροικία Αρτινών στην ομάδα.

Έντονο το αρτινό στοιχείο θα έχει και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Εθνικός Φιλιππιάδας που προχώρησε σε νέες μεταγραφές αλλά και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από την πόλη της Άρτας. ‘Ετσι, την ήδη μεγάλη παροικία Αρτινών, θα εμπλουτίσει ο 28χρονος σέντερ μπακ Κώστας Λύτος που πέραν της Φλωριάδας αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στο παρελθόν σε Αναγέννηση Άρτας, Αμβρακία Κωστακιών, Σκουφά Κομποτίου, Αετό Διασέλλου κ.α. και ο 20χρονος επίσης κεντρικός αμυντικός Γιώργος Δερβίλης που αγωνίστηκε πέρσι με τα χρώματα της Νέας Αναγέννησης Αρταίων που τον απέκτησε από την Προοδευτική Γραμμενίτσας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Ρόκκα.

Επίσης, ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα της Φιλιππιάδας, ο 17χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Ντίνος Χρήστου, που κέρδισε τις εντυπώσεις πέρσι με την παρουσία του στη Γ’ Εθνική, ενώ πριν αγωνιζόταν στον ΑΟ Φλωριάδας, καθώς και ο 26χρονος τερματοφύλακας της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν Βαγγέλης Μολώνης, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει φορέσει τα χρώματα του Πανηλειακού και της Ερμιονίδας. Τέλος, ο Εθνικός απέκτησε και το Βασίλη Λάκκα από την ΑΕ Καμπής, που πραγματοποίησε αξιόλογη χρονιά πέρσι με τα κιτρινόμαυρα.

 

Πηγή: artagoal.gr

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.