Παρελθόν από την Νικόπολη ο Παπίρης- Υπηρεσιακός προπονητής ο Βαβέτσης

Η σχέση του coach Κώστα Παπίρη με την Νικόπολη Πρέβεζας δεν υπήρξε ποτέ μόνο επαγγελματική. Αυτός είναι και ο βασικός  λόγος που τα συναισθήματα που βιώσαμε όλοι μας, όλα αυτά τα χρόνια ήταν τόσο έντονα.  Όσο μεγάλη ήταν η χαρά στις νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Παπίρης εργάστηκε με πίστη και αφοσίωση. Έχουμε κυρίως την πεποίθηση ότι η απόφασή του ήταν για το καλό της ομάδας. Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον έχει την τιμή να προπονεί,  να κοουτσάρει και να υπηρετεί έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Νικόπολη Πρέβεζας.

Η Διοίκηση του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας σεβόμενη την απόφασή του, έκανε δεκτή την παραίτησή του και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στο Σύλλογο μέχρι σήμερα. Για όλους μας θα παραμείνει για πάντα εγκάρδιος φίλος του συλλόγου μας.

Με αίσθημα ευθύνης  ανακοινώνουμε άμεσα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ως υπηρεσιακό προπονητή, τον έμπειρο coach Νεκτάριο Βαβέτση. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον ίδιο όσο και την Διοίκηση του ΑΟ Βόνιτσας για την συγκατάθεσή της να βρίσκεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και στον πάγκο της Νικόπολης .

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΚ Νικόπολης Πρέβεζας

Δείτε επίσης: Ν. Βαβέτσης: «Ήταν ηθική υποχρέωση για μένα να βοηθήσω την Νικόπολη»

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.