Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε στην ατζέντα της το αίτημα των ομάδων της Γ’ Εθνικής που κατέκτησαν τη 2η θέση στους 4 ομίλους.

Οι τέσσερις δευτεραθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής, Δόξα Δράμας, ΑΟ Χαλκίδα, ΑΕ Καραϊσκάκης και Ιωνικός, είχαν αιτηθεί προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την παροχή εγγράφων κατάπτωσης εγγυητικών επιστολών ομάδων της Football League οι οποίες δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερης σε τάξη επαγγελματικής κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ηρακλής, Βέροια κ.α.).

Επειδή όμως η διοργανώτρια αρχή της Football League δεν έχει στείλει μέχρι σήμερα (!) στην ΕΕΑ την προκήρυξη του πρωταθλήματος με τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, η ΕΕΑ δεν μπορούσε να εξετάσει τους φακέλους των προβληματικών ομάδων και να αποφανθεί σε ποιες ομάδες πρέπει να γίνει κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενες ομάδες παραιτήθηκαν από το δικόγραφο και θα πρέπει αν το κρίνουν απαραίτητο να προσφύγουν εκ νέου σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ακολουθεί η απόφαση την οποία υπογράφει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΕΑ Γεώργιος Ζώης:

«Αίτηση των σωματείων Γ.Σ. Δόξα Δράμας, Α.Ο. Χαλκίδα, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Α.Ο. Ιωνικός προς την Ε.Ε.Α. περί παροχής εγγράφων κατάπτωσης εγγυητικών επιστολών των αναφερομένων στην αίτηση ομάδων.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ»

 

 

Πηγή: artagoal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.