Αήττητη έκλεισε και το παιδικό πρωτάθλημα η Α.Ε. Πρέβεζας ΄Β όπου σήμερα Σάββατο 24/02/18 αντιμετώπισε για την 10η και τελευταία αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος τον Π.Σ. Ένωση Πάργας στις 11:00π.μ. στο δημοτικό Στάδιο Αγίου Θωμά με τελικό σκορ 1-0.

Η Α.Ε. μέσα σε 10 αγωνιστικές κατάφερε να πετύχει 53 τέρματα ενώ δέχτηκε μόνο 8 ενώ έκανε και το 10 στα 10 από νίκες εφόσον στο φετινό ενεργητικό της δεν έχει καμία ισοπαλία αλλά και ήττα. Έχει μάλιστα 30 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα,  με διαφορά 10 βαθμών από την δεύτερη θέση όπου βρίσκεται η Ένωση Πάργας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι παρά την βροχόπτωση οι μικροί αθλητές και των δυο ομάδων έδωσαν το 100% του εαυτού τους αλλά με την μπάλα και από τις δυο πλευρές να μην τους κάνει το χατίρι, αφού οι χαμένες ευκαιρίες ήταν πολλές και την Α.Ε. να παίρνει την νίκη με τελικό σκορ 1-0.

Διαιτητής Ά: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΄Β: ΝΑΣΤΟΣ Ζ.-ΝΙΚΟΥ Σ.

Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΄Β (ΠΑΝΟΥΣΗΣ): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΡΑΜΜΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ, ΤΖΟΚΑ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΖΗΣΗΣ, ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ.

Π.Σ. ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ (ΠΑΣΧΟΔΗΜΟΣ): ΣΤΕΦΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΩΤΣΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΣΕΡΙΦΗΣ, ΧΑΛΚΗΣ, ΠΑΣΧΟΔΗΜΑΣ, ΣΑΒΙΚΗΣ, ΜΙΝΑ, ΜΕΝΑΪ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΝΤΟΚΟΣ, ΝΑΚΟΣ, ΝΤΕΛΛΑΣ.

[Best_Wordpress_Gallery id=”396″ gal_title=”Α.Ε. Πρέβεζας (Β) vs Π.Σ. Ένωση Πάργας 2017-2018″]