ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας: Επίσκεψη στο 1ο δημοτικό σχολείο Άρτας

Τον πρώτη τους επίσκεψη σε σχολείο της Άρτας πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο 1ο δημοτικό σχολείο Άρτας.


Οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Τζορτζ Κόλλινς, Χάρη Ραχιώτη, Γιώργο Μακρή και Στέλιο Μακρίδη. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας συνομίλησαν με την διευθύντρια του σχολείου, Κλεοπάτρα Βασιλείου, τους εκπαιδευτικούς και τους μικρούς μαθητές. Έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και μοίρασαν στους μαθητές αναμνηστικά καπέλα. Στην διευθύντρια του σχολείου προσέφεραν το κασκόλ και το λάβαρο της ομάδας, ενώ ξεχωριστό δώρο ήταν μια μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ευχήθηκαν στην ομάδα μας υγεία και πάντα επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Football League.


Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ευχαριστεί το 1ο δημοτικό σχολείο Άρτας και την διευθύντριά του κ. Κλεοπάτρα Βασιλείου για την φιλοξενία και τις όμορφες στιγμές που έζησαν οι αθλητές μας κατά την επίσκεψή τους!

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.